Selskapslokaler

Ute etter lokale til ditt arrangement?

Enten du er ute etter et stort, medium eller mindre lokale, finner du alternativene under. 

Ønsker du underholdning, er disse behjelpelig med det ut fra ditt behov.

Kulleseidkanalen har alle rettigheter, mens Mostrahuset og Kulturhuskafeen bruker ambulerende løyve ved selskaper som ønsker skjenking.

Mostrahuset

Treng du lokale til fest eller kvardags?I Mostrahuset kan du leiga "Havnekafeen", eit lokale utanom det vanliga med både ein spanande historie og ein unik sjarm. Lokalet passar likegodt til koselege klubbkveldar med venninner, spelekveld med kompisar eller skalldyrlag som til konfirmasjon, dåp eller selskap. Du finn oss midt i innseglinga til Mosterhamn og er lett å komma til både med bil og båt. Lurar du på prisar og datoar, send oss ein melding på facebook

Gaffel og Vaffel

Kulturhuskafeen

På bredda av storavatnet, midt i sentrum ligg Bømlo Kulturhus. Der finn du oss på kulturhuscafeén. Her finn du og Bømlo kino og eit av norges finaste bibliotek, og Bømlo kulturskule. Gaffel og Vaffel leverer mat og drikke til kurs og konferansar på huset. Til større arrangement og konsertar har me eit mål om å halde ope fram til konsertstart. Nokre gonger og etter arrangement slutt.

Ved arrangement det passer søker me og om løyve til å skjenke alkohol til dei som måtte ynskje det.


Kulleseidkanalen Gjestehamn

Gjestehamnen

Me skreddarsyr selskap og feiringar. Me ordnar gjerne med levande musikk, kulturelle innslag og kjekke aktivitetar for borna, om de ynskjer det.

Me legg til rette for store og små hendingar som blir litt ekstra stas med å feira det ved kanalen. På vår restaurant får du servert god tradisjonsmat og lette måltid om du ynskjer det, på kaien og i vårt nyrenoverte grindabygg.

TA BERRE KONTAKT OG HØYR KVA TID OG OPPLEGG SOM KAN PASSA. ME GLER OSS TIL Å STELLA TIL FOR DÅKE!